Sprake van een spoedgeval? Wilt u een afspraak maken of verzetten? Of heeft u overige vragen?
Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!
(0172) 53 98 79

Category Archives: Nieuws

Airflow prophylaxis master

Sinds kort zijn wij in het bezit van de nieuwste apparatuur op het gebied van aanslag, plaque en tandsteen verwijdering. Voor meer informatie: klik hier.
Read more

Afscheid assistente Coby

Na ruim 12 jaar bij ons gewerkt te hebben als tandartsassistente heeft Coby onze praktijk verlaten. We vinden het bijzonder jammer maar we begrijpen ook dat zij meer tijd wil hebben voor haar eigen gezin en kleinkinderen. We wensen haar nog hele fijne en gezonde jaren toe.
Read more

Wij blijven zorg verlenen

Update 15 december 2020: Medische beroepen blijven zorg verlenen en hoeven niet te sluiten. Meer informatie over de gang van zaken in de mondzorg de komende werken kunt u vinden op Allesoverhetgebit.nl.
Read more

Coronavragen voorafgaand aan uw afspraak

Aan de afspraakherinnering is een link toegevoegd i.v.m. de triage (gezondheidsvragen voorafgaande aan uw afspraak). U wordt verzocht deze d.m.v. het invoeren van alleen uw geboortedatum 2 dagen voor uw afspraak in te vullen. De afspraken die wij maken kunnen alleen doorgaan als u helemaal gezond bent. Geen symptomen van verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, moeilijk…
Read more

error: Content is protected !!