Goede doel

Het ontvangen geld t.b.v. € 845,00 van oude kronen en bruggen in 2020 hebben wij overgemaakt aan de stichting Help Maarten naar huis. Maarten heeft in augustus vorig jaar een zwaar ongeluk gehad toen hij vrijwilliger was bij de Kindervakantiespelen in Ter Aar. Hij liep daarbij een hoge dwarslaesie op. In de collectebus op de balie in de praktijk Zevenhoven zat tot nu toe € 80,90. Namens de Stichting en Maarten natuurlijk alle gulle gevers hartelijk dank!

Met het ontvangen geld in 2019 van oude kronen en bruggen voor het goede doel ten bedrage van  € 840,00 hebben wij ervoor gekozen dit keer kinderverpleegkundige Regina te sponsoren die voor Mercy Ships van 5 januari tot en met 29 februari 2020 kansarme kinderen ging begeleiden voor de operatie en ondersteunen en begeleiden na de operatie.
De Africa Mercy is het grootste varende ziekenhuisschip ter wereld. Elk jaar doet het schip een ander land aan de kust van Afrika aan om kansarme mensen hoop en genezing te brengen met gratis operaties en medische behandelingen.

 

Comments are closed.

error: Content is protected !!