Tarieven & betalingen

Tarieven

De Nederlandse zorg autoriteit heeft met ingang van 1 januari 2023 een tariefbeschikking samengesteld voor tandheelkundige zorg. U kunt hier deze tarieven inzien door op downloaden te klikken.

Betalingen

Samenwerking met Infomedics
In onze praktijk geven wij u graag alle aandacht en goede zorg. Daarom hebben wij het versturen en innen van onze rekeningen uitbesteed aan Infomedics. Infomedics is een professioneel en betrouwbaar bedrijf dat hierin is gespecialiseerd.
Website Infomedics
Op de website van Infomedics kunt u veel zaken snel en eenvoudig regelen. U hoeft geen rekening te houden met de openingstijden van de Servicedesk en kunt uw zaken regelen op een tijdstip dat voor u het beste uitkomt.
Wilt u een betalingsregeling treffen of de status van betaling controleren, dan raden wij u aan dit direct via de website van Infomedics te regelen.
Betalingsregeling treffen
Infomedics hanteert een betalingstermijn van 30 dagen. Lukt het niet om op tijd te betalen, dan kunt u een betalingsregeling treffen. Dit kunt u eenvoudig via de website van Infomedics regelen. Klik op de onderstaande link en vul het formulier volledig in.
Betalingsregeling Infomedics
Status van uw betaling controleren
Ga naar www.infomedics.nl. U treft de rekeningchecker direct bovenaan de webpagina aan. Vul het 13-cijferige nummer dat op rekening staat in en controleer of uw rekening is betaald.
Overige vragen
Heeft u een andere vraag, klik dan eerst op  Veelgestelde vragen. De kans is groot dat u daar al het antwoord vindt op uw vraag.
Contactgegevens
Telefoonnummer: 036 - 20 31 900 (lokaal tarief)
Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur
Postadres: Postbus 60108, 1320 AC Almere
rekening@infomedics.nl
Wat staat er op uw zorgrekening?
Uw rekening is opgebouwd uit de verrichtingen die wij tijdens de behandeling hebben uitgevoerd. Bij elke verrichting hoort een vast tarief dat door de Nederlandse Zorgautoriteit is vastgesteld.  Wilt u weten welke tarieven voor tandheelkunde er zijn? Kijk dan eens op allesoverhetgebit.nl.

Onbetaald gebleven facturen

Wij maken gebruik van Medicas Incassobureau voor de invordering van onbetaald gebleven facturen. De betalingsvoorwaarden van Medicas Incassobureau vindt u  hier.

 

 

error: Content is protected !!